Overname Disselhorst door VDK Installatiegroep

Gepubliceerd op 2 april 2019 19:02

De VDK Installatiegroep uit Kampen heeft na een zorgvuldige voorbereiding de aandelen van Installatiebedrijf Disselhorst Heeten B.V. en Disselhorst Green Energy B.V. overgenomen van eigenaar Martin Blokvoort.
Installatiebedrijf Disselhorst is een gerenommeerd installatiebedrijf gevestigd in Heeten en is actief in de particuliere markt, woningbouw en kleine utiliteit. Disselhorst Green Energy verzorgt duurzame en energiezuinige oplossingen in zowel advies als uitvoering. Met ca. 15 medewerkers is Disselhorst een solide en stabiel bedrijf met gekwalificeerde medewerkers.
Installatiebedrijf Disselhorst zal samen gaan in Installatietechniek Raalte, waardoor wij de dienstverlening in de regio Salland nog verder kunnen optimaliseren. Toen Martin Blokvoort besloot de samenwerking te zoeken met een grotere partij, vond hij in de VDK Installatiegroep een partner die aansluiting had bij de kernwaarden en cultuur.
Het vertrouwen dat men binnen de VDK Installatiegroep met korte lijnen werkt en een regionale focus heeft is een belangrijk criterium geweest voor Martin Blokvoort om het bedrijf te verkopen aan Frans van der Kolk, eigenaar van VDK Installatiegroep.
Frans van der Kolk “VDK Installatiegroep heeft een unieke filosofie waarbij de mensen centraal staan en de bedrijven zelfstandig binnen de groep opereren met de voordelen van een groot concern. Wij stellen de klant centraal (customer intimacy) en onze bedrijven zijn op elk installatieonderdeel gespecialiseerd, waarbij wij van engineering tot en met beheer en onderhoud onze klant bedienen.” Martin Blokvoort blijft werkzaam bij de VDK Installatiegroep en zal Disselhorst Green Energy verder uitbouwen binnen de VDK Groep.
De VDK Installatiegroep
De VDK Installatiegroep bestaat uit de bedrijven Technisch Bureau Wesko, Ten Brinke Elektrotechniek, Schuurman Techniek, Detec Kampen, Keizers Installatietechniek, Installatiebedrijf Borggreve, Vilsteren Installatietechniek, Veldhuis Elektrotechniek, ITR Groep en Installatiebedrijf Hoekstra en is gespecialiseerd in verschillende vormen van installatietechniek. Elke bedrijf heeft zijn eigen regio en specialisme.
Onder de VDK Groep vallen ook Plender Totaalonderhoud die gespecialiseerd is in schilderen, glaszetten en afbouw en Hanze Projectinrichting die gespecialiseerd is in vloeren, binnen zonwering, gordijnen en (kantoor) inrichting.
Het grote voordeel van de VDK Installatiegroep is dat de bedrijven krachten kunnen bundelen waar nodig en tegelijkertijd zelfstandig kunnen werken. De persoonlijke werkwijze is de kracht van de individuele bedrijven. Bij de VDK Installatiegroep werken in totaal ongeveer driehonderd medewerkers die niet alleen met passie hun werk doen, maar ook erg betrokken zijn met het bedrijf en de klanten. Doordat de VDK Installatiegroep in kleine, zelfstandige bedrijven is opgedeeld kan er persoonlijk en met korte lijnen worden gewerkt. De medewerkers hebben lange termijn relaties opgebouwd met de klanten en weten daardoor precies wat de wensen en behoeften zijn van de klanten. Hierdoor kunnen kwaliteit en service 24/7 worden aangeboden aan de klant. Dat is prettig samenwerken voor alle partijen en op deze manier profileert de VDK Installatiegroep zich als een betrouwbare partner.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.